DEKRA Vognmandsskolen


LOADING
Casestudie: Erik – Fra Udfordringer til Succes i Varebilvognmandskurset

Baggrund
Erik, en 46-årig mand med kun folkeskoleuddannelse, havde aldrig følt sig hjemme i det traditionelle skolesystem. Med en baggrund præget af udfordringer med selvdisicplin og ordblindhed, stod Erik over for betydelige hindringer, da han tilmeldte sig varebilvognmandskurset på DEKRA Vognmandsskole. Erik valgte først e-læringskurset i håb om, at det ville være mere tilgængeligt for ham end et traditionelt klassebaseret kursus.

Udfordringer
Selvom Erik var begejstret for fleksibiliteten i e-læringskurset, opdagede han hurtigt, at han havde vanskeligheder, især med de kalkulationer, der er nødvendige for at drive en vognmandsforretning. Denne udfordring blev forstærket af hans ordblindhed, som gjorde det svært for ham at følge med i det skriftlige materiale og de komplekse beregninger, der blev præsenteret online.

Tilpasset Løsning
Efter at have diskuteret sine udfordringer i samråd med faglærerne på vognmandsskolen, blev det besluttet, at en kombination af e-læring og klasseundervisning ville være den bedste løsning for ham. DEKRA Vognmandsskole arrangerede derfor en personlig læringsplan for Erik, hvor han kunne deltage i klasseundervisning for at styrke hans forståelse af de mere komplekse emner og få den ekstra støtte, han havde brug for.

Resultater
Denne hybridtilgang gav Erik en mere håndgribelig læringsoplevelse, hvor han kunne stille spørgsmål direkte til faglærerne og få forklaringer, der var tilpasset hans læringsstil. Klassen hjalp ham med at udvikle de nødvendige færdigheder i et understøttende miljø, hvor han følte sig mere sikker og mindre isoleret. Hans evne til at udføre kalkulationer forbedredes markant, og hans selvdisciplin steg, da han så de positive resultater af hans hårde arbejde.

Konklusion
Eriks historie er et fremragende eksempel på, hvordan fleksible læringsmetoder hos DEKRA Vognmandsskole kan tilpasses for at møde individuelle behov og overvinde personlige udfordringer. Ved at kombinere e-læring med klasseundervisning, og ved at inddrage faglærerne aktivt, kunne vi tilbyde Erik en skræddersyet uddannelse, der ikke kun hjalp ham med at overvinde hans ordblindhed og problemer med selvdisiplin, men også forberedte ham til succes i vognmandsbranchen.

Erik er nu godt på vej til at etablere sin egen vognmandsforretning, udstyret med den viden og de færdigheder, han har erhvervet gennem sit skræddersyede kursus hos DEKRA Vognmandsskole.